Galleries

Back to: Galleries // 2018 Spark:Space // Touch of God

<< Previous Entry    Next Entry >>

Touch of God

Winner - Silver

Competition: Spark:Space
Designer: Ming-Chuan Tai - Design Director
Design Type: Interior design: Residential
Company / Organization / School: Dayoungdi Design Co., Ltd.
Team Members: Ming-Chuan Tai & Pi Jing Chung

In an area slightly larger than 33m2, the designer cleverly divided the space into 7 areas. In addition to the living room, dining room, kitchen and master bedroom, the designer also put in a guest room, a study and a changing room into the plan: the details put into such a compact space gives the residence a modern minimalist style. After passing through the entrance, people are first introduced to a kitchen area that features a counter that can be used for cooking and as a bar. The kitchen’s equipment uses the smallest possible dimensions to give the living room a spacious appearance. The living room floor uses a dark-wooden veneer to divide the two rooms, and a marbled wall behind the simplistic sofa is a base for extending the light all the way from flat-screen TV into the marbled-wall’s gaps. The linear beams of lights embedded into the wall give the space brightness and the cold-tempered marble warmth, just like the life-giving rays of light.